lauantai 10. lokakuuta 2015

Pinterest - elämäni rakkaus

Istun sängyllä, kuuntelen Spotifysta yölistaani ja selailen Pinterestiä. Enää puuttuu lasi punkkua. Tää on parasta just nyt.

En ole kerennyt selailemaan Pinterestiä juuri ollenkaan koulun alun jälkeen. Aiemmin aamulla herätessä Pinterestissä saattoi hujahtaa kolmekin tuntia. Se on koukuttava ja inspiroiva maailma. Oli tarve mikä hyvänsä, sieltä löytyy idea ja ratkaisu. Kuitenkin Pinterestin ihmeellinen maailma on niin laaja, että siellä käymättä jättäminen aiheuttaa oravanpyörän; kun ei ole käynyt pariin viikkoon selaamassa etusivuaan, sinne kertyy paaaaljon tavaraa ja mitä kauemmin aikaa kuluu, sitä enemmän lykkään Pinterestiin menemistä, koska asioiden paljous... Siis haluan aina käydä listat läpi kokonaan (eli etusivu siihen asti, mihin viimeksi jäin) ja mitä pidempi lista on, sen kauemmin siihen menee aikaa. Ja koulun alettua sitä aikaa ei vaan enää ole niin runsaasti. Ymmärrättekö ongelmani? #firstworldproblem, myönnän. ;)

Tällä hetkellä Pinterestini etusivu inspiroi hirmuisesti matkustamaan, etenkin Pariisiin ja etelän lämpöön.

Mutta nyt, pitkästä aikaa, olen taas Pinterestin syövereissä. Tosin nyt en aio käydä koko etusivua läpi, aion mennä nukkumaan. Mutta kynnys on ylitetty. Kontrollifriikkiys on hieman laantunut tässä asiassa. Tuntuu hyvältä. Musiikki auttaa. Ja yö. Niiden yhteinen tunnelma.

Spotifyn yölistallani on seuraavat biisit (se ei ole vielä kovin pitkä, koska se on aika tuore):
* Stole the Show
* Firestone
* Sexual Healing - Kygo remix
* ID - Ultra Music Festival Anthem
* Cut Your Teeth - Kygo remix
* Epsilon
* Photograph - Felix Jaehn remix
* 503 (elokuvasta Enkelit ja Demonit)
* Midnight - Kygo reix

Olen myös hurahtanut Anssi Kelan uuteen biisiin Viimeinen yö, vaikkei se tuon yölistan kriteerejä täytäkään.

Tässä istun ja nautin edellisen jakson loppumisen jälkimainingeista - se fiilis kun ei ole viikkotehtäviä, joita stressata. Samalla odotan seuraavaa jaksoa. Ensi viikolla alkaa kaikkea kivaa ja jännää ja heittäydyn uusiin tuuliin. Ainakin ehkä, katsotaan miten päivät menee. Olipas epämääräisen ympäripyöreää. :P

Tästä tuli nyt vähän jotenkin irrallinen kirjoitus, mutta välillä pitää vähän rönsyillä, jotta voi palata takaisin raiteille. :D

Öitä! Öitä! Nää unis ötököitä! (Timon ja Pumba <3 )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti